Cautare

3167 de rezultate pentru "realitatea net" (3.30 secunde)
BCR, lider al pietei bancare din Romania, a obtinut anul trecut un profit net dupa impozitare si plata intereselor minoritare de 2,03 miliarde lei (541 milioane euro), in crestere cu aproape 120% fata de anul precedent.
, castigul salarial mediu brut a fost de 1839 lei, cu 9,1 % mai mic fata de luna precedenta, iar castigul salarial mediu net a fost de 1365, in scadere fata de luna precedenta cu 134 lei.
Consiliul de Administratie (CA) al SIF Oltenia a anuntat ca va propune Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) societatii, care se va intruni pe 24/25 aprilie, folosirea profitului net pe anul 2008 - in valoare de 87,6 milioane de lei (20,4 milioane de euro) - ca sursa proprie de finantare.
Mai mult, castigul salarial mediu net a crescut in februarie cu doar 3 lei fata de luna ianuarie, ajungand la 1. ... Asta dupa ce in luna ianuarie, castigul salarial mediu net a scazut cu 9%.
"Valoarea activului net de la sfarsitul anului era mai mica decat la inceputul anului. ... CA al SIF Oltenia anuntase ca va propune AGA alocarea profitului net pe 2008 in valoare de 87,6 milioane de lei (20,6 milioane de euro) ca surse de finantare.
Printre societatile profitabile in 2008 se numara si Romgaz, care a avut un profit net de 537,29 milioane lei, in crestere cu 5,44% fata de profitul net realizat in anul anterior si o cifra de afaceri de 3,280 miliarde lei, in crestere cu 0,26%.
Castigul salarial mediu brut pe un salariat, in judetul Constanta a fost in luna aprilie 2009 de 1892 lei, iar castigul salarial mediu net de 1389 lei, cu 10,1% si respectiv cu 9,8% peste nivelul lunii aprilie 2008.
Dohrmann, fondatorul www.CEOSpace.net. ... Dohrmann este fondatorul www.CEOSpace.net, un model nou pentru formarea ocupantilor celor mai inalte pozitii executive din cadrul conducerii administrative a unei companii.
De exemplu, la un venit net de 1.000 de lei, contributiile la stat totalizeaza 165 de lei pe luna. ... Ca si baza de calcul, procentul se aplica la venitul net lunar (calculat ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile deductibile aferente, aceste cheltuieli scazand la 20% din venit).
Proiectul include si eliminarea obligatiei contribuabilului de determinare a castigului net trimestrial/pierderii nete trimestriale din transferul titlurilor de valoare, altele decat partile sociale si valorile mobiliare in cazul societatilor inchise, precum si eliminarea obligatiei contribuabilului de a calcula si vira impozitul reprezentand plata anticipata trimestriala in contul impozitului pe castigul net anual impozabil, pe baza declaratiei de impunere trimestriala.
infoBrasov.net:
In statistica actuala la nivelul practic al tuturor tarilor si teritoriilor, PIB-ul insumeaza ceea ce revine muncii, respectiv masa salariala (denumita statistic compensarea salariatilor), si ceea ce revine capitalului (denumita statistic excedentul brut de exploatare), adaugandu-se bilantul net al interventiei statului (impozite de productie minus subventii).
RTV.NET: ... Ambele intalniri vor putea fi urmarite in format LIVE TEXT pe RTV.NET.
Campania se va desfasura pana la sfarsitul anului si este centrata in jurul conceptului „Am vazut pe net”. ... „Am vazut pe net” este o replica ce simbolizeaza un mod activ de viata si reflecta spiritul unei comunitati din ce in ce mai numeroase.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote România si-a redus cu 40% pierderile operationale, în primele noua luni, fata de perioada similara a anului trecut, la 27,4 de milioane de euro, iar compania estimeaza ca va trece pe profit operational anul viitor si pe câstig net în 2009, informeaza un comunicat al companiei.
Dar ea este reala si periculoasa pentru dependentii de net, explica autorul acestui program, doctorul Kimberly Young. ... Ei trebuie sa constientizeze ca, oricand, sunt gata sa sacrifice tot ce au mai de pret pentru a fi in continuare conectati pe net.
Daca ti se pare ca site-urile preferate ti se incarca mult mai greu decat in mod normal, sau, pur si simplu, viteza cu care te dai pe net pare mult mai mica decat ti s-a promis, poti face un test rapid pe cateva dintre paginile dedicate.
arenait.net / Vodafone da internet 4G gratuit pentru doua zile Vodafone vrea, probabil, sa-si incerce reteaua si, ca atare, da internet 4G gratuit si nelimitat (necontorizat) timp de doua zile tuturor abonatilor sai in weekendul urmator:
Cei 22 km de autostrada dintre Cunta si Saliste, de pe tronsonul Orastie-Sibiu, au fost deschisi traficului pe data de 14 noiembrie, au declarat pentru economica.net surse apropiate situatiei.
www.economica.net informeaza: ... ECONOMICA.NET iti prezinta cum arata litoralul romanesc acum 100 de ani. ... http://www.economica.net/cum-arata-litoralul-romanesc-acum-100-de-ani_124454.html#ixzz4IdXwEojX
google-analytics.com